O NAS

Rodzinna firma Wolarek oparta jest na tradycji, niepowtarzalności i niezmienności przekazywanych od pokoleń receptur, pozwalających przygotowywać specjalnie dla Państwa wędliny najwyższej jakości. Nasze produkty słyną ze staranności procesu wyrobu już od 1980 roku, a nasi pracownicy niezmiennie dbają o wysoki standard smaku aromatycznych szynek, kiełbas czy polędwic z tradycyjnej wędzarni od Wolarka. Wyrabiana przez nas oryginalna Kiełbasa Lisiecka otrzymała przyznany przez Unię Europejską certyfikat produktu regionalnego. Możemy też pochwalić się tytułem Dobra Marka 2010. Bardzo ważna jest dla nas opinia Konsumentów i dbałość o ich zdrowie, dlatego też nie wdrażamy w procesie produkcji naszych wyrobów, sztucznych procesów wędzenia. Od pokoleń pozostajemy wierni sprawdzonej recepturze – nasze wędliny poddajemy wędzeniu nad ogniskiem, wyłącznie dymem olchowym i bukowym. Dbając o jakość na każdym z etapów ich wyrabiania, starannie selekcjonujemy dostawców drewna do naszych wędzarni. Sposób przygotowywania wędlin Wolarka pozostaje niezmieniony od pokoleń, co mówi wiele o filozofii firmy, opartej na stabilnej jakości, która jest wynikiem dbałości o Konsumenta. O niezmiennej wyjątkowości naszych wyrobów świadczy także, nieustannie poszerzające się grono ich smakoszy i odbiorców naszego różnorodnego i stale powiększającego się asortymentu. Rozszerzająca się w szybkim tempie sieć dystrybutorów naszych specjałów, gwarantuje łatwy i przyjazny kontakt z firmą za ich pośrednictwem. Dzięki utrzymywaniu wysokiego poziomu produkcji, gwarantujemy Klientom płynną sprzedaż naszych wędlin. Prężnie funkcjonujący i rozrastający się dział handlowy naszej firmy gwarantuje skuteczną obsługę w miłej i fachowej atmosferze. Podejmując współpracę z firmą Wolarek, otrzymujecie Państwo gwarancję najwyższych standardów zarówno jeśli chodzi o jakość produktów, jak i obsługi handlowej.




Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich:  Europa inwestująca w obszary wiejskie